Akciós ajánlatok / Autóhirdető oldal választott névvel 12 hónapra 70%-al csökkentett áron
76.000 Ft
20.000 Ft
10 pont

Lejár:
2020-06-30 17:00:00

Felhasználható:
2019-03-12 - 2019-09-30


Vedd meg MOST!

 

Akciós ajánlatok


Bp
info@weblapkinalata.hu
70%

Leírás

Saját névvel vagy várossal foglalható aldomaines autóhirdető oldal 12 hónapra 76 ezer Ft helyett akciós 20 ezer Ft-os áron

A központi autóhirdető portál nyitóoldalán egymás alatt lesznek felsorolva az, akinek ilyen saját autóhirdető oldala van.

Ez azt jelenti, hogy az általad saját névre foglalt aldomaines autóhirdetős oldalad is a központi autóhirdető portál nyitóoldalán lesz reklámozva! 

Plusz akik a városodban/kerületedben hirdetnek eladó autót, alkatrészt, ők az általad foglalt autóhirdetős oldaladon fognak megjelenni elsősorban. 

Autóhirdető oldalad alap funkciói:

----------------------------------------------------------

1. Ki lehet választani a saját autós hirdetések közül azt, hogy melyik legyen állandóan kiemelve elől a saját nyitó oldalon. 

2. Saját külön reklámot lehet kihelyezni az autókat listázó oldalon vagy az autót részletező aloldalon. 

3. A hirdetések részletező nézetének jobb felső oldalán nem csak az autóközvetítő iroda vagy autóhirdető neve szerepel kattinthatóan, hanem alatta a "További autó kínálata"> amelyre kattintva a látogató eljut az autóközvetítő iroda (vagy autóhirdető) bemutatkozó oldalára. Ez azért jó számára, mert ha a hirdetését nem a saját oldalán látja valaki, hanem a központi oldalon vagy más aloldalon, akkor a látogató így is el tud jutni hozzá.

Erre egy példa: http://peldanev.autohirdetoje.hu/ceg 

--------------------------------------------------------